fbpx

For å se kalenderen med ledige timer hos Martin Jervis Nsubuga og andre behandlere hos Helse Privat, kikker du på den røde knappen.

Martin Jervis Nsubuga

spesialist i ortopedisk kirurgi


Dr. Martin Jervis Nsubuga er spesialist i traume- og ortopedisk kirurgi med spisskompetanse innen legg-, fot- og ankelkirurgi. Han jobber som overlege på Fot-Ankel seksjon på Akershus Universitetssykehus og samtidig har han etablert Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter.

Dr. Nsubuga har lang og bred erfaring innen kirurgi. Han fikk sin Bachelor of Medicine & Surgery i Dublin i 1993 og begynte med spesialistutdanning i generell kirurgi og ortopedi i 1994. Han fikk praksis i Dublin og Oxford treningsområde før han kom til Norge i år 2000. Han har jobbet på Flekkefjord og Ålesund sykehus i tillegg til OUS og Lovisenberg og ble konstituert overlege i ortopedi på Aker Universitetssykehus fra 2003.

Han har jobbet mye med skadebehandling samt skulder- og knekirurgi. Fra 2012 har han utviklet spisskompetanse innen kirurgi for legg, fot og ankel.

Dr. Nsubuga er spesielt interessert i behandling av idrettskader, brusk- og seneplager rundt ankelledd, i behandling av leggsmerter ved økt aktivitet, kikkehullskirurgi i foten og i ankelledd, og rettelse av deformiteter i foten.

Han er opptatt av god kommunikasjon med pasienten samt nøyaktig utredning av plager. Pasientmedvirkning i behandlingsplan er en selvfølge samt god og trygg kirurgisk behandling.

For å se kalenderen med ledige timer hos Martin Jervis Nsubuga og andre behandlere hos Helse Privat, kikker du på den røde knappen.

>